Over ons

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

Een respect- en stijlvolle uitvaart is onze zorg

Begrafenisverzorging Kamsteeg is uitgegroeid tot een warm en stijlvol familiebedrijf.
Aandacht voor de nabestaande staat daarbij hoog in het vaandel. Niet voor niets zeggen wij vaak; “Een respectvolle en persoonlijke uitvaart is onze zorg…”. Er is een persoonlijke benadering waarin samen met de familie in alle rust de wensen van de overledene en nabestaanden worden vorm gegeven.

Een overlijden maakt bij de familie veel gevoelens en emoties los, die ieder op zijn of haar manier beleeft. Gevoel en verstand gaan door elkaar heen lopen en juist op het moment dat emoties de boventoon voeren, moeten de nabestaanden belangrijke beslissingen nemen. Juist op dat moment nemen wij voor u alle zorg uit handen en gaan wij stap voor stap met u de uitvaart voorbereiden en uitvoeren.

Om zeker te zijn van kwaliteit verzorgd begrafenisverzorging Kamsteeg bijna alles vanuit eigen beheer. Wij leveren alle diensten die nodig zijn vanaf het begin tot het eind. Zo kunt u denken aan de verzorging, uitvoeren en regelen van de uitvaart, eigen overbrengauto en statiewagen, eigen drukkerij, opgeleid en vakkundig personeel, en hebben wij daarnaast sinds september 2015 een eigen showroom in grafmonumenten

In 1998 zijn Peter en Louise Kamsteeg begonnen met het verzorgen en regelen van begrafenissen. In 2011 zijn zij verhuisd naar Andel waar naast hun woning een rouwcentrum werd gerealiseerd die van alle faciliteiten is voorzien.
In 2013 is zoon Cees het bedrijf komen versterken waardoor het is uitgegroeid tot een warm familiebedrijf.
Vandaag de dag werken er naast Peter, Louise en Cees Kamsteeg ook diverse mensen op oproepbasis zoals uitvaartleiders ,dragers, chauffeurs en overledenenverzorgers.