Uitvaart

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

Uitvaart

Gevestigd in Andel, verzorgen wij niet alleen begrafenissen in Andel, Wijk en Aalburg, Veen, Uitwijk, Waardhuizen, Almkerk, Werkendam, Brakel, Poederoijen, Zuilichem, Giessen Rijswijk, Waalwijk, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel,Waspik,s.Gravenmoer, Aalst, Zaltbommel, Genderen, Eethen, Dussen, Groot-Ammers, Ameide, Lexmond Maar ook en zelfs door het hele land. Bent u bezig met de voorbereidingen voor een begrafenis of moet er een begrafenis geregeld worden? Wij verzorgen graag de begrafenis naar wens van de overledenen of Nabestaanden..
Het overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Vooral vlak na het overlijden zullen uw gedachten niet direct bij de uitvaart zijn. Bij begrafenisverzorging Kamsteeg begrijpen wij als geen ander dat u alle hulp kunt gebruiken bij de belangrijke beslissingen die genomen moeten worden bij een uitvaart. Gedurende de ruim 16 jaar die wij actief zijn als uitvaart verzorger hebben wij de kennis en kunde tot ons genomen om u te begeleiden op de momenten waarop u het hardst nodig heeft.

De uitvaart

Juist op het moment dat de emotie de overhand neemt over het ratio zullen nabestaanden belangrijke beslissingen moeten nemen over de uitvaart van hun geliefde. Soms is al direct duidelijk wat de wensen van de overledene zijn m.b.t. de uitvaart en hoeven wij slechts de puntjes op de i te zetten, maar het gebeurt ook regelmatig dat nabestaanden niet exact op de hoogte zijn van de wensen van hun dierbare omtrent hun uitvaart. In dat geval kunt u rekenen op onze expertise en jarenlange ervaring met het verzorgen van uitvaarten. In alle rust geven wij samen met u vorm aan de wensen van de overledene. Een persoonlijke benadering en aandacht voor u als nabestaande is wat u kunt verwachten van begrafenisverzorging Kamsteeg. Betrokken, maar met een overkoepelende blik kijken we naar alle praktische aspecten van een uitvaart die in korte tijd geregeld zullen moeten worden.

Enkele praktische aspecten van een uitvaart
U zult in korte tijd een aantal belangrijke beslissingen moeten nemen over de uitvaart. Om u een idee te geven aan welke vraagstukken u moet denken heeft uitvaartverzorger Kamsteeg een aantal zaken voor u uitgelicht.

De familiekamer

Wilt u gebruik maken van onze familiekamer; een ruimte waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare en waar u 24 uur per dag toegang toe heeft? Of kiest u er liever voor om de overledene in bijvoorbeeld de eigen woning of een rouwcentrum op te baren?

De laatste verzorging

Wilt u de laatste verzorging (al dan niet met hulp van de begrafenisverzorger) zelf doen? Een dankbare, maar moeilijke taak. Of kiest u er liever voor om dit in zijn geheel door uitvaartverzorging Kamsteeg te laten doen?

Rouwdrukwerk

Wilt u een ‘eigen’ rouwkaart, dankbetuiging of liturgie laten maken? Misschien wilt u een overlijdensbericht laten plaatsen in kranten en dagbladen. Begrafenisverzorging Kamsteeg heeft het drukwerk in eigen beheer en kan rouwkaarten meestal dezelfde dag al gereed hebben. Bij overlijdensberichten zorgen wij ervoor dat deze in de juiste afmeting, opmaak en krant worden geplaatst.

Rouwvervoer

Kiest u voor de traditionele rouwauto voor de uitvaart? Of wilt u liever gebruiken maken van de rouwbus, waar naast de overledene plaats is voor u en 15 andere familieleden en nabestaanden. Ook een loop- of paardenkoets behoort tot de mogelijkheden voor het rouwvervoer.

Spreker uitvaart

Was uw dierbare kerkelijk mee-levend en wenst u een predikant de uitvaart te laten begeleiden? Wilt u of een andere nabestaande zelf spreken tijdens de uitvaart? En welke muziek zal worden afgespeeld tijdens de uitvaart? Samen met u bespreekt uitvaartverzorging Kamsteeg de mogelijkheden.

Dragers

Wilt u als familie zelf de kist dragen of laat u dit liever over aan onze gespecialiseerde dragers? Onze dragers zorgen ervoor dat dit netjes en statig verloopt. Veelal dragen zij in de hand, maar op de schouders behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdelijke grafmarkering

Bij een graf kan niet direct een steen worden geplaatst en zodoende werkt begrafenisverzorging Kamsteeg met een tijdelijke grafmarkering. Deze grafmarkering kunt u geheel zelf samenstellen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een foto of graveren.

Nazorg

Ook na de begrafenis blijft uitvaartverzorging Kamsteeg betrokken. Enige tijd na de uitvaart brengt de begrafenisverzorger een bezoek aan u als nabestaande. Tijdens dit bezoek blikt de uitvaartleider terug op het overlijden en de diverse aspecten van de begrafenis.
Na de begrafenis volgt vaak een moeilijke periode voor u als nabestaande. U probeert het verlies te verwerken. Er ontstaat ruimte voor rouw. Ook in deze moeilijke periode willen wij u graag tot steun zijn.
Begrafenisverzorging Kamsteeg, betrokken tot het einde.
Wij staan voor u klaar in deze moeilijke periode. Neem via de knop direct contact met ons op.